Wij zijn haarliefhebbers. Maar vooral hoe een kapsel jouw persoonlijkheid kan complimenteren. Het gevoel dat je krijgt van je favoriete outfit, Wow ik zie er geweldig uit! Hoewel de kwaliteit van je haar begint met een goed dieet, geloven wij in producten die bijdragen om het verschil te maken.

Hierdoor zijn wij in 2016 gestart met onze webshop, om haarproducten te bieden die stijlvol, duurzaam en schonere ingrediënten hebben. Wij zijn ervan overtuigd dat elke keuze die we maken een impact heeft op anderen en het milieu.

Het is niet altijd makkelijk om hoogwaardige producten te vinden die goed zijn voor je hoofdhuid en haar. Sulfaten, parabenen en andere chemicaliën hebben aangetoond dat het irritatie veroorzaakt. Wij kunnen merken niet veranderen, maar we kunnen je wel helpen om een betere selectie te bieden en jouw keuze makkelijker te maken.

Laten we de industriestandaard verhogen om bewuster, duurzamer en gelukkiger te zijn wanneer we een product maken, verkopen of kopen. Mooi is meer dan alleen uiterlijk, laten we onze acties en gedrag meetbaar maken voor onze mensen en onze planeet.